U hoeft alleen nog maar een autoverzekering te regelen!

By adminReacties uitgeschakeld voor U hoeft alleen nog maar een autoverzekering te regelen!

Een tweedehands auto kopen is nog niet zo’n makkelijke klus. Echter als u een auto zoekt die ook daadwerkelijk van goede kwaliteit is. Uiteraard kunt u voor het kopen van een tweedehands auto gaan kijken bij diverse autobedrijven in uw omgeving. U kunt de tweedehands auto’s die hier aangeboden worden vergelijken en uiteindelijk de keus maken die in uw ogen het beste is. Echter hoe weet u zo zeker dat de tweedehands auto die u gekocht heeft van goede kwaliteit is? Dat de verkoper wel de waarheid gesproken heeft en of u uiteindelijk niet veel te veel betaald heeft voor uw nieuwe tweedehands auto? Koop voor meer zekerheid uw nieuwe tweedehands auto via Bynco. U hoeft zich nergens meer druk om te maken het enige dat u nog rest om te doen is een goede autoverzekering af te sluiten!

Waarom een tweedehands auto kopen via Bynco?

Bynco verkoopt degelijke vooraf gekeurde tweedehands auto’s. U weet zeker dat de tweedehands auto die u aanschaft van zeer goede kwaliteit is omdat u het onafhankelijke keuringsrapport dat DEKRA heeft opgesteld kan inzien op de website van Bynco. Daarnaast heeft u niet alleen de keus uit de tweedehands auto’s die bij u in de buurt aangeboden worden maar uit tweedehands auto’s die Bynco speciaal heeft ingekocht voor de verkoop, geen toevallige inruil auto’s dus.

Profiteer van een proefperiode bij Bynco

Als u een tweedehands auto via Bynco aanschaft wordt deze bij u thuis bezorgd. U kunt dus geen proefritje vooraf maken. Daarom geeft Bynco een proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze 14 dagen kunt u uw nieuwe tweedehands auto rustig uitproberen. Komt u er achter dat u toch liever een andere auto gehad had? Dan kunt u de auto kosteloos terug leveren aan Bynco en ontvangt u het gehele aankoopbedrag retour!  Twijfel niet langer en koop uw nieuwe tweedehands auto bij Bynco en regel alleen de autoverzekering nog!

autoverzekering

Welke taken heeft een kraamverzorgster?

By adminReacties uitgeschakeld voor Welke taken heeft een kraamverzorgster?

Zorg, ondersteuning, instructie en voorlichting aan moeder, partner en pasgeborene zijn kenmerken die beschrijven waar kraamzorg voor staat. Het hele kraamgezin heeft een gigantische prestatie geleverd tijdens de bevalling. De kraamvrouw en de pasgeborene uiteraard voorop. Na de bevalling, aan het begin van de kraamtijd, is het tijd voor rust en regelmaat.

De kraamvrouw neemt middels de kraamzorg verschillende taken over van het kraamgezin, zodat het kraamgezin rustig aan de gezinsuitbreiding kan wennen.

Welke kerntaken verleent de kraamverzorgende?

Verlenen van partusassistentie

De kraamverzorgende ondersteunt de verloskundige bij de bevalling.

Ondersteunen van de zorgvrager bij de persoonlijke basiszorg

Hygiëne vormt een belangrijk attentiepunt in de werkzaamheden van de kraamverzorgende. De kraamverzorgende verzorgt zowel kraamvrouw als
pasgeborene.

Ondersteunen van de zorgvrager bij een huishouden voeren

Ondersteunende basistaken in het huishouden die een zojuist bevallen kraamvrouw nog niet kan uitvoeren. De partner krijgt maar twee dagen verlof, dus de kraamvrouw neemt in deze de honneurs waar.

Ondersteunende begeleiding bieden

Hulp is noodzakelijk in de periode waarin de kraamvrouw zich zwak voelt.

Zorgvrager voorlichting, advies en instructie geven

Er komt nogal wat op je af met zo’n nieuwe kleine. De kraamverzorgende adviseert je over hoe je de oogjes schoon moet maken, je houding in bad, hoe het bedje opgedekt moet worden en hoe je zo snel mogelijk herstelt.

Samenwerken en afstemmen van zorg

De kraamverzorgende is de spil in afspraken tussen verschillende zorgverleners. Wie doet wat, en wie houdt daar zicht op?

Bijdragen aan het verbeteren van de organisatie van de zorg, het beheer en de kwaliteit 

Een zorgdossier is nooit compleet. De kraamverzorgende zorgt ervoor dat de norm per kraamgezin minimaal gehaald wordt, de kwaliteit verbeterd en waar mogelijk de kwaliteitsverhoging verankerd wordt in een verhoging
van de norm.

Indicatie van het aantal kraamzorguren waar je recht op hebt volgt uit het landelijk indicatieprotocol kraamzorg

Kraamgezinnen vinden het in het begin vaak lastig om samen te werken met een kraamverzorgende. Het is ook niet niks om iemand die je niet kent in je huis te hebben rondlopen. Zo goed als altijd is het afscheid echter lastig. Een beloning op het nuttige werk van de kraamverzorgende!

zorg

Wel of geen aanvullende verzekering?

By adminReacties uitgeschakeld voor Wel of geen aanvullende verzekering?

Verzekeringen zijn er al sinds jaar en dag in alle soorten en maten. De meest bekende verzekeringen die toch wel iedereen kent zijn de autoverzekering, de zorgverzekering, de inboedelverzekering, de reisverzekering en de uitvaartverzekering. Uiteraard zijn er veel meer verzekeringen, maar dit zijn toch wel de bekendste onder het volk. Dat is logisch omdat eigenlijk iedereen wel met deze verzekeringen te maken krijgt in zijn leven.

Autoverzekering

Iedereen die in Nederland een auto heeft waarmee op de openbare weg wordt gereden is verplicht om een (WA) autoverzekering af te sluiten. Dat is eigenlijk een basisautoverzekering die de schade vergoed als u met uw auto schade toebrengt aan andere mensen en hun bezittingen. Daarnaast is het mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten die meer dekt. Regel is meestal dat hoe meer u wilt verzekeren, hoe hoger de premie is. Schat voor uzelf goed in of en welke aanvullende autoverzekering u nodig hebt. Een en ander is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de leeftijd van uw auto. Een nieuwe auto kunt u beter All risk verzekeren.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is in zekere zijn geen echte verzekering omdat je je niet tegen een bepaald risico verzekert. Het staat immers vast dat je op een gegeven moment doodgaat. Je kunt deze verzekering eigenlijk beter zien als een soort spaarpot, waarbij je iedere maand een bepaald bedrag inlegt om uiteindelijk de kosten van je begrafenis te dekken. Want je wilt niet dat je nabestaanden met hoge begrafeniskosten worden opgezadeld na jouw overlijden.

Zorgverzekering

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Die basisverzekering is voor iedereen gelijk, het verschil zit hem eigenlijk in de aanvullende zorgverzekeringen. Ook hier geldt weer, hoe meer u verzekert wilt hebben, hoe hoger de premie zal zijn. Ook voor deze aanvullende verzekering geldt weer, maak een goede en zorgvuldige afweging als u van plan bent om een aanvullende zorgverzekering te kiezen. Online kunt u de verschillende zorgverzekeringen vergelijken met elkaar op inhoud, polisvoorwaarden en premie per maand. Maar allereerst is belangrijk dat u een inschatting maakt waartegen u verzekerd wilt zijn en wat wellicht niet nodig is om aanvullend voor verzekerd te zijn.

Reisverzekering

Ook een reisverzekering is verstandig om af te sluiten als u op reis gaat naar het buitenland. Het afsluiten van een reisverzekering is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Veel mensen sluiten ook een annuleringsverzekering af voor het geval de reis of vakantie door overmacht zoals ziekte of overlijden toch niet door kan gaan. Er is dan ook nog een verschil tussen een kortlopende en doorlopende reisverzekering.

verzekeren

Wat komt er kijken bij een uitvaart?

By adminReacties uitgeschakeld voor Wat komt er kijken bij een uitvaart?

Het is de meest ingrijpende gebeurtenis in iemands leven, heeft verliezen van een dierbare zoals bijvoorbeeld een partner, vader of moeder, maar ook een vriend of een bekende. Soms komt een overlijden geheel onverwacht, bijvoorbeeld als iemand plotseling overlijdt door een hartstilstand, in de andere gevallen gaat er een (langdurig) ziekbed aan vooraf. Maar hoe je het ook went of keert, het verlies van een dierbare zorgt in zo goed als alle gevallen voor verdriet en rouw. In eerste instantie is er vaak ontkenning, kan iemand niet gewoon niet geloven dat zijn of haar familielied, vriend of vriendin is overleden. Heel begrijpelijk, want als iemand er na vele jaren opeens niet meer is, moet de geest daaraan wennen en dat gaat niet zomaar zonder slag of stoot.

Wat te doen na overlijden?

Als eerste moet na het overlijden van een persoon de huisarts worden ingelicht. Dat hoeft natuurlijk niet als hij of zij bij het overlijden aanwezig was, bijvoorbeeld bij een langdurig ziekbed. De huisarts stelt namelijk direct na zijn of haar bevestiging dat de persoon is overleden, een akte van overlijden op. Zijn er verdachte omstandigheden die erop duiden dat de overledene geen natuurlijk dood is gestorven, of is er sprake van een mogelijke zelfmoord, dan zal eerst de Officier van Justitie worden ingelicht. Pas nadat de Officier van Justitie vervolgens toestemming heeft gegeven, mag het lijk pas worden vervoerd en/of worden opgebaard. Vervolgens kan er worden nagegaan of er een donorcodicil aanwezig is en eventuele uitvaartwensen, zoals bijvoorbeeld de wens om begraven of gecremeerd te worden.

Uitvaart regelen

De meeste mensen hebben een uitvaartverzekering afgesloten die de kosten (deels) dekt van de uitvaart. De uitvaartverzorger moet worden ingeschakeld waarmee vervolgens een afspraak wordt gemaakt om de uitvaartdienst te bespreken. Bij een kapitaalverzekering kan zelf de uitvaartverzorger worden gekozen, bij een natura uitvaartverzekering staat de uitvaartverzorger meestal vast. De wensen worden met de uitvaartonderneming besproken en aan de hand daarvan kan er een begroting worden gemaakt van de kosten.

Aangifte overlijden

Ook moet binnen drie dagen na overlijden bij de burgerlijke stand aangifte van overlijden worden gedaan. Het gaat dan om de gemeente waar de persoon is overleden, dat hoeft dus niet noodzakelijkerwijze de woonplaats van de overledene te zijn. De akte van overlijden, opgesteld door de huisarts zal dan worden ingeschreven.

Verklaring van erfrecht

In de meeste gevallen moet er ook een verklaring van erfrecht worden opgesteld. De verklaring van erfrecht wordt bijvoorbeeld opgevraagd door verzekeringsmaatschappijen voordat ze tot eventuele uitkering overgaan. De verklaring is ook nodig voor de bank als bijvoorbeeld betalingen moeten worden gedaan van de rekening van de overledene of als de rekening wordt opgezegd.

verzekeren

Zorgverzekering voor studenten

By adminReacties uitgeschakeld voor Zorgverzekering voor studenten

Het is voor elke student verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten. Dit heeft de regering wettelijk verplicht gemaakt. De kosten voor een basispakket kunnen al gauw oplopen naar 100 euro per maand.  Veel studenten maken de fout om onderzoek te doen naar wat je echt nodig hebt. Per verzekeraar is er ook een verschil wat er in een basispakket is opgenomen. Sommige verzekeraars hebben zwangerschap in hun basispakket zitten. Als jonge mannelijk student heb je dit niet nodig. Kijk daarom altijd eerst wat je precies in je basispakket krijgt. Kijk ook op goedkope zorgverzekeringen voor een overzicht wat het beste past bij eisen.

Aanvullende verzekerd

Neem alle aanvullende verzekeringen goed onder de loep en besluit welke aanvullingen werkelijk nodig zijn voor je. Veel mensen nemen zonder nadenken een aanvullende tandartsverzekering, maar weten niet dat 1 of 2 controle afspraken per jaar goedkoper uitvallen dan de kosten per maand voor deze aanvullende verzekering. Heb je nou vaak problemen met je tanden, dan doe je er wel verstandig aan deze aanvullende verzekering te nemen. Kijk goed naar wat je aanvullend echt nodig hebt. Heb je soms een fysiotherapeut nodig bedenk dat goed hoe keer je per jaar een behandeling nodig heb. Er zit een best groot verschil in 8 behandelingen vergoed krijgen ten opzichten van 21 behandelingen vergoed krijgen.

Per verzekeraar kan het ook verschillen in de prijs die je extra per maand betaald voor een aanvullende pakket. Soms lijkt hun basispakket heel goedkoop maar zijn hun aanvullende pakketten erg prijzig waardoor je totaal per maand veel hogere kosten krijgt.

Eigen risico

Je bent als student jong en je hebt waarschijnlijk weinig zorg nodig in die tijd. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje, maar doorgaans ben je als student erg fit en heb je weinig kwaaltjes. Daarom kan het verstandig zijn om je eigen risico omhoog te brengen van je zorgverzekering. Hierdoor daalt de maandelijkse premie fors en bespaar je veel geld. Hou er wel rekening mee dat er altijd wel iets kan gebeuren. Dus zorg ervoor dat je het bedrag wat je aan eigen risico hebt aangegeven ook op je bank heb staan. Zo kom je zelf nooit in problemen.

Een belangrijke algemene tip is het vergelijken van verzekeringen. Dit kan je heel gemakkelijk online doen en door goed te vergelijken kies je uiteindelijk de meest geschikte verzekeringen die aangepast zijn aan jou met de meest voordelige prijs.

zorgverzekering

iPhone scherm kapot? Verzeker een iPhone!

By adminReacties uitgeschakeld voor iPhone scherm kapot? Verzeker een iPhone!

Het is een herkenbaar tafereel: jouw iPhone valt om de grond en het scherm is kapot. Helaas heb je geen displayverzekering, en moet je zelf de reparatie betalen. Er bestaat altijd een kans dat het hele apparaat niet meer werk en dat het niet meer te repareren is. Een groot deel van de Nederlanders denken dat het dan einde oefening is. Zonder enige computerverstand kunnen ze niet precies het probleem oplossen. In het meeste geval is de oplossing erg simpel: koop een nieuwe smartphone! In dit artikel zullen de drie meest voorkomende smartphone problemen aan bod komen. Op het einde zal er een suggestie gegeven om een specifiek probleem te goed mogelijk te voorkomen. Herken je deze problemen? Stuur dit artikel door naar je beste vriend of vriendin!

Schade #1: Langzaam ladend smartphone

Des te ouder de smartphone is, des te langer de laadtijd van een app, actie of pagina duurt. Smartphones hebben een schijf waarop werkgeheugen zit. Indien alles iets langer duurt dan het voorheen was, kan je het beste een nieuwe “harde schijf” kopen. De meeste leveranciers leveren verschillende soorten schijf, gebaseerd op werkgeheugen, de maat en de vorm.

Schade #2 Batterij is snel leeg

Hoe ouder een smartphone wordt, des te sneller de interne batterij opraakt. Het kost extra tijd om een smartphone voor 100% op te laden. Het gebeurd vaak dat een iPhone al na 30 minuten leeg is! Als dit het geval is, kan je het beste een nieuwe interne batterij kopen, aangezien de oude leeg is. Voor een laag bedrag kan je morgen al een nieuwe batterij in huis hebben.

Schade #3: Scherm kapot

Zelf is het een keer voorgekomen om mijn iPhone van 4 meter hoog op de grond te laten vallen. Dit kan altijd gebeuren, echter is het een erg domme en ongelukkige actie. Het gevolg van deze blunder: het scherm aan diggelen en een dure rekening. Mijn lokale telefoonreparateur moest het apparaat laten onderzoeken en repareren. Kosten: 250 euro! Achteraf gezien kon ik beter kiezen voor de display verzekering van Displayverzekering.nl. Bij Displayverzekering.nl kunt u uw display laten verzekeren voor een vaste, lage prijs. Je bespaart hiermee een hoop geld indien het scherm kapot gaat. Wil je meer informatie weten? Klik dan hier!

Conclusie

We kunnen samenvatten dat de meeste smartphones makkelijk te repareren zijn. Het vervangen van de oude onderdelen met nieuwe onderdelen is een trend die je steeds vaker ziet voorkomen. Het is goedkoper dan het kopen van een nieuwe apparaat!

Smartphoneverzekering

Verplicht verzekerd?

By adminReacties uitgeschakeld voor Verplicht verzekerd?

In Nederland zijn veel verschillende verzekeringen om af te sluiten. Hiervan zijn er een paar zelfs verplicht om te hebben. Deze verzekeringen zijn door de overheid vastgesteld.

Auto, brommer of motor verzekering

Als een rijbewijs hebt, zit je gelukkig niet gelijk aan een verzekering vast. Ook niet als je in een auto van een kennis of familie rijdt. Wel ben je echter verplicht om een verzekering af te sluiten als je een auto aanschaft en deze op jouw naam staan. Deze verzekering is een WA-verzekering. Hiermee dek je de schade die jij aan andere toebrengt. Het zou namelijk oneerlijk zijn als jij schade aan iemand toebrengt, maar niet het geld hebt om dit te vergoeden. Schade aan je eigen auto is hiermee dus niet vergoed. Dit is echter niet verplicht, omdat je hiermee enkel jezelf hebt en geen andere. Het is dus zeker wel verstandig om een onverplichte extra verzekering voor je auto af te sluiten, zodat je ook jezelf verzekerd. Dit telt tevens niet alleen voor een auto, maar ook voor brommer en motor.

Opstalverzekering

Deze verzekering is alleen van toepassing als je een koophuis hebt. Met deze verzekering ben je vergoed tegen schade die aan je huis ontstaat. Dit kan gebeuren door storm, brand of water. Mocht de schade zo heftig zijn dat het huis onbewoonbaar is? Dan ben je zelfs vergoed als het huis helemaal opnieuw wordt opgebouwd. Deze verzekering is trouwens niet verplicht door de overheid. Het is echter vrijwel onmogelijk om een hypotheek af te sluiten als je deze verzekering niet hebt. Het is een extra zekerheid voor de hypotheekverstrekker dat het onderpand verzekerd is.

Zorgverzekering

In Nederland ben je verplicht om een zorgverzekering af te sluiten als je boven de 18 jaar bent. Echter gaat het hier alleen om de basisverzekering. Naast de basisverzekering is het aan jezelf of je aanvullende pakketten meeneemt om je te verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen en lezen, tandheelkunde of alternatieve geneeswijze. Tot je 25e is het trouwens mogelijk om onder de naam van een van je ouders verzekerd te staan. Dit vervalt echter zodra je het huis uitgaat. Op dat moment moet je je eigen polis afsluiten. Gelukkig is het in Nederland de regel dat zorgverzekeraars niemand mogen weigeren. Dit zorg ervoor dat je zelf mag kiezen en altijd een zorgverzekeraar hebt die aan jouw eisen voldoet. Ook heb je elk jaar de mogelijkheid om te overstappen van zorgverzekering, zodat je altijd aan jouw situatie kan aanpassen.

Niet verplicht

Naast deze verplichte verzekeringen zijn er nog veel meer verkeringen om af te sluiten. Ondanks dat ze niet verplicht zijn is het toch wel erg verstandig, zodat je niet onnodig hoge kosten hoeft te maken, m贸cht er een keer iets gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een reisverzekering, zodat je bagage verzekerd is en je ook voor diefstal. Ook een inboedelverzekering is een aanrader, zodat al je spullen in huis verzekerd zijn. Daarnaast kun je onder andere nog denken aan een rechtsbijstandverzekering en een uitvaartverzekering.

verzekeren

Auto huren op vakantie

By adminReacties uitgeschakeld voor Auto huren op vakantie

Een auto huren kan erg ideaal zijn. Of je nu met je vrienden, kinderen of ouders op vakantie gaat, een auto geeft je veel meer vrijheid. Het kan natuurlijk zijn dat je op vakantie gaat in Nederland en kiest voor het openbaar vervoer, maar het kan ook zijn dat je naar het buitenland toe gaat. Je wilt je tijd natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten en om dat te doen is een auto huren een goede oplossing. Wonen jullie middenin een grote stad en beschikken jullie niet over een auto, simpelweg omdat je deze nooit gebruikt? Dan kun je natuurlijk ook een auto huren in Nederland en alsnog met de auto op vakantie gaan. Op vakantie verlies je gigantisch veel kostbare tijd. Je moet wachten in een restaurant, in de rij voor activiteiten en wachten op je koffers. Tijd die je kwijt raakt aan het transport is eigenlijk ook zonde. Als je een dorpje of stadje wilt bezichtigen en je moet continu wachten op een taxi of bus is dat jammer van je tijd. Ook dan kun je beter een auto huren. Je kunt dan gaan en staan waar je wil. 

Voordelen auto huren

Met een auto heb je gigantisch veel bewegingsvrijheid. Je bent onafhankelijk en je hebt de mogelijkheid om spontane acties te ondernemen. Je kunt doen wat je wilt zonder dat je rekening hoeft te houden met bustijden. Daarnaast is een auto een stuk goedkoper dan een taxi. De benzine is relatief goedkoper en met een eigen auto kun je ook makkelijker je eigen bagage mee sjouwen. Verder is het vaak mogelijk om de huurauto op meerdere locaties in te leveren. Je kunt de auto in plaats A huren en in plaats X inleveren. Je kunt vanuit Nederland alvast een auto huren in de plaats van je vakantiebestemming. Hier zitten vaak Nederlandse instanties tussen, waardoor het makkelijker wordt om te communiceren. Je kunt de verzekering en huurovereenkomst beter in het Nederlands checken dan dat je dat in een vreemde taal moet doen. 

Ophalen en terugbrengen auto

Bij het huren van een auto moet je op een aantal zaken letten.

  • Kijk altijd of er schade is en controleer of alle functies goed werken.
  • Laat eventuele schade op de huurovereenkomst zetten.
  • Lever de auto altijd in binnen de kantooruren en doe samen de laatste controle. Zo voorkom je dat er ineens schadebedragen van je creditcard afgeschreven worden.

Verder is het belangrijk dat je een ruime auto kiest en dat je slim boekt. Als je de auto op dinsdag 14.00 uur boekt en je boekt de auto voor een week, moet je deze ook weer op dinsdag 14.00 uur inleveren. Wil je deze twee uur later inleveren dan rekent de verhuurmaatschappij een hele dag extra. Tot slot moet je naar de tank-regeling vragen. Het voordeligst is het als je de brandstof moet betalen die je op hebt gereden en dat je de auto dus met een volle tank mee krijgt en met een volle tank moet inleveren.

autoverzekering

Full omnium of Mini omnium?

By adminReacties uitgeschakeld voor Full omnium of Mini omnium?

Stel, de verzekering van jouw huidige auto is verstreken. Welke verzekering kun je dan het beste in acht nemen om de auto goed te verzekeren tegen schade? Op deze vraag is vaak niet 1,2,3 een antwoord te geven. Mensen met een krap budget zullen nood hebben aan een degelijke, maar goedkope autoverzekering. Daarom hebben we alle voor-en nadelen van alle autoverzekeringen op een rijtje gezet zodat je sneller een keuze in het type autoverzekering kunt maken.

WA verzekering niet genoeg?

Veel mensen denken dat ze alleen met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering hun auto genoeg hebben verzekerd. Maar dit is een grote denkfout. Heb je bijvoorbeeld net de auto van jouw dromen gekocht, maar wordt deze gestolen, of wordt het beschadigd door een ongeval of weersomstandigheden, dan heb je helaas niet zoveel profijt van de WA verzekering.
Daarom is het van belang de auto altijd volledig omnium of mini omnium te verzekeren. Met een omniumverzekering is een voertuig in alle gevallen verzekerd, zelfs wanneer u aansprakelijk bent voor het eventuele ongeval en/of schade.

Verschil Volledige Omnium en Mini Omnium

  • De mini omnium, ofwel ‘’gedeeltelijke casco/omnium, kleine omnium of multi risk’’ is een beperkte verzekering waarbij autobezitters hun voertuigen verzekeren tegen schade ten gevolge van natuurrampen: hagel, storm, vallende stenen en overstromingen. Maar ook ben je verzekerd tegen een aanrijding met een dier, brand, diefstal, glasbreuk en vandalisme;
  • Bij de volledige omnium verzekering, ook wel de zogeheten ‘’grote omnium of full omnium’’ ben je echter geheel verzekerd. Naast de mini omnium zijn autobezitters tevens verzekerd tegen alle schade aan de wagen ten gevolge van eigen handelen (ook recht of in fout). Bovendien wordt de schade vergoedt wanneer er sprake is van een ongeval met een andere automobilist. Wanneer je dus over een volledige omnium verzekering beschikt, worden alle voorziene herstellingen aan jouw motorvoertuig vergoed.

Toch twijfels over het type omniumverzekering je voor je wagen zou nemen? Lees gerust meer over het verzekeren van je nieuwe wagen op omniumverzekering.org en ontdek welke autoverzekering het meest geschikt is voor jou.

autoverzekering

Annuleringsverzekering vergeten?

By adminReacties uitgeschakeld voor Annuleringsverzekering vergeten?

Ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten of ben je te laat? Bijvoorbeeld niet binnen 7 – 14 dagen na het boeken van je reis? En wil je dat alsnog doen, dan kan je bijna nergens meer terecht. Gelukkig wel bij Reisverzekering-Direct.nl.

Annuleringsverzekering afsluiten

vakantieHeb je een reis geboekt maar ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten? Dan loop je financieel risico. Met de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance los je dat probleem op en ben je uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten indien jij of andere personen op de polis niet op vakantie kunnen gaan, bijvoorbeeld wegens een ziekte, ongeval of plotselinge werkloosheid.

Een annuleringsverzekering biedt vooral financiële zekerheid. Met een annuleringsverzekering verzeker je namelijk jezelf tegen annuleringskosten. Je ontvangt dan de reissom terug als je de reeds geboekte vakantie voor vertrek moet annuleren. Ook als je tijdens je vakantie de reis moet afbreken, biedt een annuleringsverzekering dekking.

Je reisverzekering kan je het hele jaar afsluiten en zelfs nog vijf minuten voor dat je vertrekt, maar dat geldt helaas niet voor een annuleringsverzekering. Bij de meeste verzekeraars kan het niet mee omdat je binnen 7 tot 14 dagen na het boeken van de reis de annuleringsverzekering moet afsluiten. Je krijgt dan geen vergoeding als je niet op reis kunt of als je jouw reis moet afbreken en dat is vervelend.

Bij ons kan je in vrijwel alle gevallen toch nog een normale annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Zonder premie toeslagen of beperkende clausules. De enige voorwaarde is dat je nog niet weet of kan verwachten dat je de door jouw geboekte reis moet annuleren.

Doorlopende annuleringsverzekering: beste optie

Ga je regelmatig op reis? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering de beste optie voor jou. Je bent het hele jaar door tegen annuleringskosten verzekerd, ook wanneer je een lastminute reis boekt. Zo vergeet je nooit om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten en wil je dat alsnog doen? Neem dan contact met ons op. Je kan het beste ons even een e-mail sturen: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons op: 055-5400408 ( werkdagen, tijdens kantooruren).

 

reisverzekering
Blue Taste Theme created by Jabox