Annuleringsverzekering vergeten?

By adminReacties uitgeschakeld voor Annuleringsverzekering vergeten?

Ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten of ben je te laat? Bijvoorbeeld niet binnen 7 – 14 dagen na het boeken van je reis? En wil je dat alsnog doen, dan kan je bijna nergens meer terecht. Gelukkig wel bij Reisverzekering-Direct.nl.

Annuleringsverzekering afsluiten

vakantieHeb je een reis geboekt maar ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten? Dan loop je financieel risico. Met de kortlopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance los je dat probleem op en ben je uitstekend verzekerd tegen annuleringskosten indien jij of andere personen op de polis niet op vakantie kunnen gaan, bijvoorbeeld wegens een ziekte, ongeval of plotselinge werkloosheid.

Een annuleringsverzekering biedt vooral financiële zekerheid. Met een annuleringsverzekering verzeker je namelijk jezelf tegen annuleringskosten. Je ontvangt dan de reissom terug als je de reeds geboekte vakantie voor vertrek moet annuleren. Ook als je tijdens je vakantie de reis moet afbreken, biedt een annuleringsverzekering dekking.

Je reisverzekering kan je het hele jaar afsluiten en zelfs nog vijf minuten voor dat je vertrekt, maar dat geldt helaas niet voor een annuleringsverzekering. Bij de meeste verzekeraars kan het niet mee omdat je binnen 7 tot 14 dagen na het boeken van de reis de annuleringsverzekering moet afsluiten. Je krijgt dan geen vergoeding als je niet op reis kunt of als je jouw reis moet afbreken en dat is vervelend.

Bij ons kan je in vrijwel alle gevallen toch nog een normale annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Zonder premie toeslagen of beperkende clausules. De enige voorwaarde is dat je nog niet weet of kan verwachten dat je de door jouw geboekte reis moet annuleren.

Doorlopende annuleringsverzekering: beste optie

Ga je regelmatig op reis? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering de beste optie voor jou. Je bent het hele jaar door tegen annuleringskosten verzekerd, ook wanneer je een lastminute reis boekt. Zo vergeet je nooit om een annuleringsverzekering af te sluiten. Ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten en wil je dat alsnog doen? Neem dan contact met ons op. Je kan het beste ons even een e-mail sturen: info@reisverzekering-direct.nl of bel ons op: 055-5400408 ( werkdagen, tijdens kantooruren).

 

reisverzekering
Blue Taste Theme created by Jabox