Voordelige doorlopende reisverzekering afsluiten? Lees de tips!

By adminReacties uitgeschakeld voor Voordelige doorlopende reisverzekering afsluiten? Lees de tips!

korting reisverzekering

Ben jij op zoek naar de goede en voordelige doorlopende reisverzekering? Lees dan onze tips en het besparen kan beginnen!

Een reisverzekering is belangrijk als je gaat reizen en hoeft niet te veel te kosten. Je hebt al een uitstekende doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met Europadekking vanaf € 1,12 p/m. En ook niet onbelangrijk: Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Bij problemen tijdens je vakantie kan je op adequate hulp rekenen.

Wil je helemaal geen omkijken meer, sluit dan een doorlopende reisverzekering af. Je bent dan tijdens je zomervakantie, wintersport en een stedentripje tussendoor steeds goed verzekerd. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Gemakkelijk toch, om permanent verzekerd te zijn tegen eventuele reis- of annuleringsschade?

Voordelige reisverzekering? Lees onze bespaartips!

Tip1. Kies de juiste reisverzekering: kortlopend of doorlopend
Ga je meerdere keren per jaar op vakantie of langer (meer dan 18 dagen), dan is een doorlopende reisverzekering goedkoper. In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering en volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

Tip 2. Betaal niet voor dubbele dekkingen
De doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance bestaat uit verschillende rubrieken. Je kan zelf kiezen welke rubrieken je meeverzekerd. Hiermee voorkom je dubbele dekkingen en bespaar je op de premie.

Tip 3. Maak gebruik van jongerenkorting
Ben je jonger dan 27 jaar? Dan ontvang je jongerenkorting! Jongeren tot 27 jaar ontvangen extra 15% premiekorting op de Comfort of Premium variant. Op de Budget variant, de goedkoopste doorlopende reisverzekering, ontvang je 10% jongerenkorting.

Tip 4. Pak de extra 10% korting van Reisverzekeringkorting.nl
Online korting is een soort doe het zelf korting. Je sluit zelf online jouw reisverzekering af en je krijgt ook nog eens 10% extra korting op de normale premies van Allianz Global Assistance! Op de doorlopende reisverzekering ontvang je ieder jaar deze korting. Zo sluit je zelf eenvoudig een goedkope doorlopende reisverzekering af.

reisverzekering
Blue Taste Theme created by Jabox